Bas Meelker Lezing op 17 januari 2017

BAS MEELKER geeft een lezing bij Meeden Fotografie Club

Meeden Fotografie Club organiseert dinsdagavond 17 januari 2017 een lezing door de landschapsfotograaf Bas Meelker.

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Hij bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

Zijn werk wordt internationaal geroemd om zijn dramatische impact, met een combinatie van intense kleuren en composities. Onder zijn klanten zijn gerenommeerde merken zoals National Geographic, Canon, Roots Magazine, ANWB en verschillende bekende reclame- en communicatiebureaus. Onlangs was hij nog te zien in het programma ‘het perfecte plaatje’ van RTL 4.

Als schrijver heeft Bas Meelker in 2011 zijn eerste boek over landschapsfotografie gepubliceerd en levert hij regelmatig een bijdrage aan de nationale en internationale fotografie magazines.

Wanneer u de lezing wilt bijwonen, kunt u zich opgeven door een email te sturen naar meedenfotografieclub@gmail.com. U ontvangt dan een bevestiging van uw reservering. Er is beperkte ruimte, dus wees er op tijd bij!!

Waar: Dorpshuis Meeden, Tussen baide meulens 16.
Entree: € 5,00.
Aanvang: 19.30 uur tot ca 22.00 uur.

Tot dan!

Geef een reactie