Marion Woldhuis

Mijn naam is Marion Woldhuis. Hoewel ik het altijd leuk heb gevonden om foto’s te maken werd het pas echt verslavend, nadat ik van mijn man voor mijn verjaardag een digitale camera kreeg. Ik volgde een hobby cursus, maar mijn camera kon alleen maar automatisch fotograferen dus eigenlijk had ik niet veel aan alle technische theorie die op de cursus besproken werd. Wel werd daar mijn interesse voor macrofotografie gewekt.

Uiteindelijk heb ik mijn eerste spiegelreflex camera gekocht wat een ervaring, supersnel mooie kwalteit en wat een mogelijkheden. Ik las heel veel over fotografie en ging de automatische stand steeds minder gebruiken. Al gauw kwam er een macrolens en daar werd mijn hobby een passie, meestal roepen de foto’s teksten of gevoelens bij me op die ik dan onder woorden probeer te brengen. Het is een beetje mijn handtekening geworden op mijn fotowerk.

Toen er een fotoclub in Meeden kwam, moest ik me aanmelden van mijn man waar ik hem nog altijd dankbaar voor ben. Wat leuk om met allemaal mensen dezelfde hobby te hebben en wat leer je elke keer weer veel van en met elkaar. Veel plezier met het bekijken van mijn fotowerk.

Foto’s van Marion Woldhuis