Annet de Haan-Smid

Wat kernwoorden over mij: scouting, creatief, hulpvaardig, praktisch, fotografie, familie, cultuur, relatie en gezin, steden, natuur, vrienden, reizen, muziek en altijd op zoek naar kiekjes

Ik fotografeer met een Nikon D3200 en gebruik op het moment van schrijven twee lenzen: Nikon 18-55 en Nikon 55-200. Deze bevallen zeer goed.

Mijn camera heb ik ongeveer 3 á 4 jaren. Dáárvoor had ik altijd een kleintje van Canon, je kent ze wel.. Die had ik altijd bij me. Met uitgaan, dagjes uit, vakantie, naar familie.

Ik wilde meer weten over fotograferen met een spiegelreflexcamera en heb daarom vier jaar geleden een basiscursus fotografie gevolgd van Nikon. Daar heb ik erg veel aan gehad en daar pluk ik nog steeds de vruchten van. Je moet het alleen we bijhouden want de kennis vervaagd snel.

Via Theresia kwam ik bij de fotografieclub van Meeden terecht en heb er heel erg veel plezier in. Om met opdrachten steekwoorden te werken in de fotografie vind ik een hele uitdaging….. En wat valt er nog veel te leren !